Tamperelaista tekstiiliosaamista löytyy taivaalta ja työvaatteista

Jos olet lentänyt kotimaisen lentoyhtiön koneella tai pidät Suomessa tehtyjä työvaatteita, olet käyttänyt SNT-Groupin tuotteita. Suomen Nauhatehtaan nauhat, tereet, vetoketjut, napit, kiristimet ja muoviosat ovat olennainen osa kaikkea vaatetusta farkuista haalareihin, ja kulkuvälineet busseista Airbusiin ovat jo vuosikymmeniä luottaneet Tammer-Suojan istuinverhoiluihin.

Nyt Tampereen Raholassa tehdään töitä entistä leveämmillä harteilla, kun vuoden 2017 lopussa solmitun yrityskaupan jäljiltä SNT-Group Oy ja Tammer-Suoja Oy yhdistävät liiketoimintansa ja tuotantonsa saman katon alle.

Erikoistumalla tulevaisuuteen

SNT-Group Oy:n pääasiakaskunta muodostuu vaatetus-, tekstiili-, huonekalu-, ajoneuvo- ja ilmailuteollisuudesta. Niiden lisäksi SNT-Group valmistaa ja välittää tuotteita ja erilaisia tarvikkeita ainakin 61 muulle eri toimialalle Suomessa ja kansainvälisesti. Yritys on toiminut jo vuodesta 1948 alkaen.

Tulevaisuudessa SNT-Group Oy:n menestysreseptinä on hyödyntää pienten sarjojen tuomaa joustavuutta, korkeaa osaamista sekä muita paikallisia vahvuuksia – suuruuden ekonomian sijaan.

Tytäryhtiö Virossa

Yrityksellä on Virossa tytäryhtiö, joka toimii nimellä SNT-Group Eesti OÜ.

www.snt-group.ee/

Myynti- ja toimitusehdot

Tutustu SNT-Group Oy:n myynti- ja toimitusehtoihin.

Yleiset myynti- ja toimitusehdot

Katso yhteystiedot