SNT-Group tarjoaa asiakkailleen laajan tuotevalikoiman ja monipuoliset jatkojalostuspalvelut – myös asiakkaiden omille materiaaleille. Toimimme kumppaninasi kokoonpano-, varastointi-, pakkaus- ja logistiikka-asioissa.

Kun keskität ostoksesi SAUMATTOMAN avulla

helpotat omaa työtäsi
Sinun tarvitsee vain tehdä tilaus – me hoidamme jatkojalostuksen sekä huolehdimme logistiikasta.

säästät kustannuksissa
Voimme varastoida tilauksesi ja toimittaa ne suoraan alihankkijalle, jolloin säästät rahti- ja varastointikustannuksissa.

pääset nopeammin markkinoille
Toimitusaikamme ovat lyhyet, koska olemme lähellä sinua. Laajan varastomme ja runsaan valmistuksemme ansiosta tuote lähtee usein eteenpäin jopa saman päivän aikana!

saat luotettavan yhteistyökumppanin
Aikataulumme ovat pitävät ja toimitamme tilauksesi oikea-aikaisesti muun tuotantosi kannalta. Kotimaisen valmistuksemme ansiosta pystymme huomioimaan tarpeesi ja vaatimuksesi. Palvelemme asiakkaitamme ja hoidamme mahdolliset reklamaatiot jouheasti.


Kaipaatko uusia ratkaisuja?

SAUMATON-palvelun asiakkaana sinulla on oma, henkilökohtainen yhteyshenkilösi, joka tuntee liiketoimintasi. Yhdessä kehitämme kilpailuetua ja kustannussäästöjä tuovia, uusia ja innovatiivisia ratkaisuja sinun liiketoimintaasi.

Jos etsit uutta ratkaisua tai kustannustehokkaampaa tapaa toimia, ota yhteyttä: puh (03) 252 5511, palvelu@snt-group.fi.

 

Avainlippu-logo: suomalaista palvelua

 

Saumaton Palvelumalli Vaaka2

Saumaton Palvelukaavio Pysty2